Lidt om Odder foto – (interessegruppe for digitalt fotografi) 

Odder Foto, er opstået ved sidste generalforsamling i den tidligere ”Odder Fotoklub”, som blev startet i 2014 på initiativ af John Vestergaard, Jørn Rasmussen og Per Madsen.

Af administrative grunde, ændredes klubben i 2022 til en interessegruppe, hvorved aktiviteterne kunne fortsættes, blot i andet regi og med det nye navn,  Odder Foto.

Alle med interesse for digitalt fotografi kan som medlem deltage i gruppens aktiviteter,  som spreder sig over foto, udflugter,  praktisk arbejde i klublokalet, foredrag, portrætfoto, aftenfoto m.m.

Gruppens aktivitetsudvalg/styregruppe består i dag af 5 personer.
Det er tanken, at 2 ud af de fem udskiftes halvårligt, så der altid er friske kræfter og nye tanker for gruppens valg af aktiviteter. Det er meningen, at alle gruppens medlemmer således vil komme i betragtning som medbestemmende over tid.

Vi har en webmaster til styring af Hjemmesiden – og
en ansvarlig for biffen-billeder – der vises i Biffen i Odder før hver forestilling.

Der afholdes møder i Odder Foto mandage i ulige uger, fra kl. 19.00 til kl. 21.30 – med undtagelse af de dage, hvor vi er ude af huset, og der kan være andre mødesteder/tider.

Har du fattet interesse for Odder Foto og vores aktiviteter – er du ”grøn” i digitalt fotografi og gerne vil vide mere – er du velkommen til at kontakte:
Lene Askhim på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.